Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkecombokat csontozzuk ki, mindkét oldalát sózzuk borsozzuk meg.A vajat keverjük össze az apróra vágott tárkonnyal.
A csirkecombokat fektessük a bőrös oldalukra és kenjük meg a húsok belsejét a fűszeres vajjal.
Tekerjük föl a szeleteket,és csavarjuk mindegyiket egy bacon-be.
Tepsibe öntsünk kevés olajat(nem kell túl sok a vaj miatt)és tegyük bele az elkészített tekercseket,úgy hogy a bacon összetétele kerüljön alulra,így nem fog széttekeredni.Fóliázzuk be és 30 percig süssük,míg puha nem lesz a hús.Ha kész vegyük le a fóliát és akkor nagy lángon pirítsuk szép pirosra.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalhatjuk krumplipürével,sült krumplival,de akár rizzsel is.
Friss vagy szárított tárkonnyal is készíthető.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
mank87
2012.01.03 10:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkecombokat csontozzuk, vajat keverjük, apróra vágott, csirkecombokat fektessük, bőrös oldalukra, húsok belsejét, fűszeres vajjal, elkészített tekercseket, bacon összetétele, csirkecombokat, csirkecombokat, krumplipürével, széttekeredni, csirkefalatok, tárkonyvajas, tekercseket, elkészített, Tálalhatjuk, összetétele, mindegyiket, krumplival, csontozzuk, tárkonnyal, tárkonnyal, készíthető, szeleteket, borsozzuk, szárított, felsőcomb, Fóliázzuk, fektessük, csavarjuk, oldalukra, kerüljön, keverjük, csirke felsőcomb, szelet bacon, apróra vágott tárkony, őrölt bors,
|
|
|
|
|